torsdag 11 mars 2010

Hästar flugor dimma gitarr landet!

Hej på er! Jag har inte mycket att skriva om idag, är rätt så tom på ord. Tittar ut genom fönstret och ser hästarna i hagen, tänker hur länge vi ska få se dem...gården är till salu och vad jag har hört så ska hästarna vara borta innan den 1 April! Fast att vi haft mycket besvär av flugor så har det och är mycket rogivande att se dem där ute i hagarna. Det verkar inte bli någon uppsprikning gällande vädret idag, det förblir väl dimmigt hela dagen :(. Charlie slutar skolan nu, så han är väl på hemgång! Ikväll ska han för första gången till en gitarrkurs här i Öremölla. Det är en klasskamrats mamma som dragit igång en kurs. Hon har tagit kontakt med en man från Malmö som kommer dit och skall lära barnen. Sen ska han även undervisa en vuxengrupp! Kul att de satsar här ute på landet!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej. Ja det är tråkigt med förändringar, men det kommer kanske nya hästar. Så skoj för Charlie, får dom låna instrument av honnom, eller ni hyr någon annanstans? Man måste ju träna hemma också.
Kram. Mamma

Carola sa...

Ja, kanske kommer det nya! Ja det är skoj. Charlie har en egen el-gitarr. När hans grupp slutar så tar vuxengruppen vid och där ska Victoria var med! Så när vi hämntar Charlie så följer hon med.
Kram